úvod Avon katalog RSS
Katalogy AVON >> Avon katalog kampa 4/2009
Avon katalog kampa 4/2009

Avon katalog kampa 4/2009

Pojme si povdat o novm katalogu, kter nm Avon nabz. Najdeme tam nco zajmavho?

Aktuální Avon katalog naleznete vždy na stránkách našeho e-shopu AVON. Aktuálnì platný je Avon katalog 4/2024.

katalog_400Mil dmy, jsem velmi rda, e Vm mohu touto cestou piblit nov katalog kosmetick spolenosti Avon. Rda bych Vs upozornila na ty nejzajmavj akce a vrobky, kter si pro Vs Avon pichystal.

Tak, mil dmy, pojme se tedy podvat na nov katalog!

U jak nm napovd vodn strana tohoto katalogu, bl se jaro a mnohem hez a teplej poas. as, kdy vichni odhazujeme dlouh tepl kabty, hejiv svetry a tepl boty a dlouh kalhoty vymujeme za krsn stevky a atiky. Tm vichni ekme prv na toto poas. Na as, kdy se vichni zanme pomalu odhalovat a nechvme se ohvat paprsky slunce.

Jak tedy ji prvn strana napovd, Avon nm pedstavuje nov laky na nehty. Bli informace k tmto lakm mete najt na tomto blogu v sekci "Ve kolem len". lnek se jmenuje "Blsknte se novm lakem!". Nebudu se rozepisovat o tom, v em je tento lak nov a lep, to jsem ji napsala ve ve zmiovanm lnku, ale chci Vs upozornit na akci k tomuto laku. Pestoe se tento lak prodv za bnou cenu - 179,- K mete si k nmu vybrat jakkoliv druh lak ZDARMA! Je to skvl akce a monost, jak se pipravit na stevkovou seznu!

Rda bych Vs tak upozornila na dal pknou novinku- Drkovou sadu Nicky. Tento skvost obsahujc pkn nunice, nramek a nhrdelnk si mete zakoupit za pouhch 299,- K. Samozejm, e je to podmnno jinm nkupem, ale pokud se rda zdobte stbrnmi vcikami, pak to stoj za to. Jestli u nyn vte, e patte k enm, kter si objednvaj z Avonu produkty pravideln v minimln hodnot 399,- K a souasn noste tak rda perky, pak byste mla vyut tto nabdky. V nsledujc kampani ji tuto sadu nenajdete za tak vhodnou cenu.

Bezbarv bze pro dokonalou ple

Dle bych Vs rda upozornila na dal novinku, kterou Avon nabz. Tento produkt u nejspe znte v men verzi. Jet minulou kampa Avon nabzel tuto Bezbarvou bzi pro dokonalou ple v minibalen, kter si okamit nala sv pznivce. V naem e-shopu si braly tuto Bezbarvou bzi pro dokonalou ple eny po vce kusech. Tato bze mla okamit spch. Take, mil dmy, pokud jste si zvykly tuto bzi pouvat denn, pak doporuuji rozhodn zakoupit tento produkt ve vtm - 30 ml balen. Cena tto Bezbarv bze pro dokonalou ple je 299,- K a mu Vm tak sdlit, e v pt kampani bude tento produkt za tut cenu, take jestli si nejste jist, zda ji potebujete i nikoliv, mete s rozhodnutm chvli jet pokat. Bli informace k tto Bezbarv bzi pro dokonalou ple mete opt najt na naem blogu v sekci "Ve kolem len". Vm, e i vy si ji zamilujete, pokud jste ji jet nevyzkouela.

A co jet si pro Vs Avon pipravil? Samozejm njak dreky. Jako pklad uvedu pr vrobk. Zanu teba s velmi oblbenou asenkou SuperSHOCK. Tuto asenku si mete zakoupit za 189,- K a jako drek zskte zdarma Oetujc ppravek k odlen onch parti. To je jedna monost, jak mete zskat tento drek. Vm, pokud pouvte Oetujc ppravek k odlen onch parti, pouvte jist tak asenku, je vhodnj koupit si tedy asenku klidn i do zsoby, jestlie plnujete v budoucnu zakoupen Oetujc ppravek k odlen. Myslm, e to stoj za uven.

Jako dal pklad tchto drek uvdm velmi oblbenou dmskou vn Pur Blanca. Cena tto pjemn kvtinov vn je sice 419,- K, ale jestlie k tto vni dostanete Passion Dance zdarma, pak u je to vhodn nabdka. Mete mt dv toaletn vody za cenu jedn a to se vyplat, nemyslte?Modelan gel proti celulitid

A jako posledn pklad drek uvdm Zpevujc krm na poprs, kter mete zska zdarma, pokud si objednte Modelan gel proti celulitid nebo Zpevujc a tnovac tlov krm. Vechny tyto vrobky jsou u naich zkaznic velmi oblben a te ped ltem prodej tchto produkt rapidn vzrostl. Pokud jste tedy pes zimu pibrala njak to kileko navc, nen dvod propadat panice. Sta o sebe troku vce peovat a bude ve jako dve. Sta maliko upravit sv stravovac nvyky (dn drastick diety nemm na mysli, spe jen zat jst pravideln a obohatit si jdelnek o zeleninu), alespo 2x tdn si zajt zacviit a abyste tento proces urychlila co to jen pjde, dopt si po nmaze jeden z tchto t produkt.

35733Dal pjemn akce je tady pro milovnice parfm Incandessence, Little Black Dress a Perceive. Vechny tyto vn u znme, jsou velmi oblben a tak Avon vymyslel malikou vychytvku, jak mt tyto ti vn vdy po ruce. Vymysleli mal flaknky 15 ml s tmito parfmy a nabz Vm je za asnch 99,- K, pokud si vybere nkter z vrobk pro len. Tm kad z ns se rda l, take vm, e nebude problm splnit tuto podmnku a budete mt nrok si zakoupit jeden z tchto parfmk za 99,- K. Stl cena tchto parfmku je 239,- K, take bych zvila, zda bych si jej nekoupila a k tomu napklad njak ty on stny, rtnku nebo asenku, teba. Kad ena se ct dobe, kdy von svmu okol a je velmi nepraktick brt s sebou na cesty nebo do spolenosti velk flaknky parfmk. Tohle je opravdu dobr zpsob, jak mt svj oblben parfm stle u sebe. Navc, kdyby se Vm nhodou v kabelce njak ten parfm rozbil, je lep pijt o 99,- K ne o velk parfm. Zvate tuto pknou nabdku. A navc, k tomu abyste zskali jednu z tchto vn nemuste koupit jenom njak produkty pro len, ale tak rzn vn a to nejen pro eny. Pesn popis tto akce najdete v tomto katalogu nebo na naem e-shopu. Jedin vn, kter se do nj nezahrun jsou parfmy od Ch. Lacroixe a parfmy U by Ungaro. Ale k tm se zase vztahuj jin akce.

A kdy u padla zmnka o parfmech Ch. Lacroixe, tak to rozebereme troiku podrobnji. Nov parfm Absynthe, jen byl poprv pedstavem v minul kampani, je nyn tak v akci. Nen sice u tak vhodn jako v pedchoz kampani, ale i tak stoj za to... a v naem e-shopu o to vce. Tento parfm se bn prodv za 1000,- K, ale u ns jej mete nakoupit levnji. A navc k tomuto parfmu zskte dva krsn drky- kosmetickou tatiku a Rtnku Glazewear Diamonds. Bli informace zskte na naem e-shopu.

Co se te parfm U by Ungaro, jejich cena nen zrovna nk. Myslm, e prv tato cena odrazuje nejvce zkaznky od zakoupen tchto vn. Proto se Avon rozhodl, e ke kadmu parfmu U by Ungaro, kter si zakoupte, dostanete minibalen U by Ungaro for Her. Ale upmn si myslm, e milovnci tto vn si parfm zakoup, i kdyby neml dreek. Zklidujc balzm po holen

A abychom nezapomnli na mue, tak i pro n Avon vymyslel pjemnou akci. Urit vrobky z ady For Men mete zakoupit za 99,- K. A pokud si koupte dva vrobky z tto ady, pak za n zaplatte pouhch 158,- K. Take, pnov, nevhejte si zakoupit napklad Sprchov gel na tlo a vlasy a Zklidujc balzm po holen za pohch 158,- K. Je to skvl nabdka!

Tak a nyn se dostvme k oblbenm onm krmm z ady Avon Solutions. Ano, ano, skvl ceny! Tak napklad On krm Hydrofirming mete zakoupit za pouhch 99,- K. A pozor! Tyto krmy jsou naposledy k sehnn za tak skvl ceny v takov podob, v jak je znme. V ptm katalogu budou pedstaveny v novm balen. Nebojte se, nepijdete o n, jenom u budou vdy dva krmy v jednom balen. Jeden denn a jeden non. Jen se nechte pekvapit, jist se Vm budou zamlouvat stejn, jako ty souasn, jenom si nejspe budete muset zvykat na nov obal a tak podobn.

A nyn se dostvme k velmi oblben ad Planet Spa! Jestli si tato ada zskala i Vs, pak Vm mu s radost oznmit e rodinka Olivovch se rozrostla o nov produkt - Peeling na ruce s olivovm olejem. Pouvejte tento peeling dvakrt denn a Vae ruce budou dokonale jemn a ziv. Bude radost se jich dotkat! Cena tohoto peelingu je 149,- K, ale Avon si pro Vs pipravil pekvapen v podob, e kdy si koupte jakkoliv dva ppravky z ady Planet Spa zaplatte pouhch 248,- K. Rozhodn se v tto kampani nevyplat kupovat jenom jeden vrobek. Zvate to, mil dmy.

A nyn k doplkm... ale to jen velmi krtce. Jednou vtou. Avon Vm pedstavuje novou kolekci perk a doplk pro lto 2009. Neodolte!

Posledn zajmav novinka, o kter bych se rda zmnila je nov Tvarujc krm na tlo Anew Clinical. Mil dmy, je to opravdu revoluce! Pette si o tomto krmu bli informace na naem blogu v sekci "Pe o tlo". Pestoe cena je maliko vy - 650,- K, myslm, e to stoj za to! A samozejm kdy si zakoupte tento vrobek, dod Vm Avon ndhernou kabelku, kter je hitem dnen mdy!

Ale to je ji dnes opravdu ve. Vm, e jste se nenudili, e jste se dozvdli ty nejzajmavj vci, kter Avon nabz a doufm, e Vm to pome pi vbru drek pro sebe nebo pro sv blzk. Hkejte se, dopvejte si, nikdo jin za Vs, mil dmy, neudl.

Peji pjemn zbytek dne.


Související èlánky k èlánku Avon katalog kampa 4/2009


Anketní otázka: Zaujal Vs katalog?

Ano
27%
Ne
18%

hlasovalo: 2464

Pøidejte komentáø











K tomuto èlánku nejsou žádné komentáøe

TOP3 akce e-shopu

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 48 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 54 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 60 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail