úvod Avon katalog RSS
Ostatn >> Vydlejte si s nmi v partnerskm programu!
Vydlejte si s nmi v partnerskm programu!

Vydlejte si s nmi v partnerskm programu!

Mte vlastn webovou strnku, e-shop, blog, profil na Facebooku nebo teba jen asto poslte e-maily svm znmm? Nabzme Vm skvlou pleitost jak zajistit, aby Vm Vae internetov strnky zaaly vydlvat.

Pidejte se i Vy do naeho partnerskho programu a nechte svj web vydlvat! Zaregistrovat se me kdokoliv.

Jak to funguje?

Jednodue. Na sv strnky umstte odkazy nebo obrzkov bannery, kter od ns zskte. Odkazy obsahuj v URL adrese parametr, kter k, e pokud na nj nvtvnk klikne, my se dozvme, e jste odkaz umstili Vy. Kad partner m ve svch odkazech sv ID - identifikan slo a dky tomu se provize piazuj.

V naem partnersk programu poskytujeme provize z objednvek nvtvnk, kter na n web pivedete. A nejen to! Provizi zskte tak ji pi registraci, nebo pokud n program doporute nkomu dalmu, zskvte provize z objednvek pivedench touto osobou. Vhod pro Vs je opravdu mnoho ... pojme se na n spolen podvat:

  • a 15% provize z piveden objednvky
  • provize 1% z Vmi doporuench partner
  • provize 50 K za Vai registraci a provize 100 K za doporuen dalho partnera
  • provize se zapotv po dobu 30 dn (piveden zkaznky nemus provst objednvku ihned ale kdykoliv bhem tchto 30-ti dn)
  • vplata provize pi dosaen hranice 300,- K

Nen to skvl nabdka?

Jak zjistm, e od Vs opravdu provizi zskm?

Mnoho lid je k vdlku na internetu velice skeptickch a prost tomu nv. My Vm vak tak neslibujeme bohatsv bez prce. Velice jednodue si ovte funkci systmu podle nsledujcho postupu:

  1. zaregistrujte se a vstupte do sv klientsk sekce programu
  2. kliknte na V parnersk odkaz v zhlav a provete objednvku v jakkoliv vi na naem e-shopu
  3. tm okamit obdrte na V e-mail zprvu o pivedenm prodeji a provizi z nj
  4. ve sv klientsk sekci kliknte na Zprvy - Provize a tam uvidte provizi z Va objednvky

ANO! My takto umoujeme naim partnerm nakupovat kosmetiku AVON a z 10% slevou oproti cenm v aktulnm katalogu.

Pro se registrovat a propagovat V web/produkty?

Kosmetika AVON se stala jednou z nejoblbenjch znaek kosmetiky na svt. Kosmetick vrobky AVON zn tm kad ena a propaguj je ty njvt celebrity jako je Reese Witherspoon, modn nvrh Ungaro nebo Christian Lacroix. Tato kosmetika je velmi oblben a dan a tak cenov dostupn pro irokou veejnost. Nesmme tak zapomenout na velkou podporu boje proti rakovin prsu, kterho je firma AVON Cosmetics leaderem.

Dky kosmetice AVON a naemu partnerskmu programu mete zlepit svoji finann situaci a doshnout velmi zajmavch vdlk! Ve vdlku zvis pouze na Vs a Va ikovnosti.

Pklad propagace a vdlku

Pklad 1:

Do zhlav sv strnky umstte n reklamn banner. Banner nvtvnka Vaeho webu zaujme a klikne na nj. V tomto okamiku se prv dky ID slu obsaenmu ve vech partnerskch odkazech (vjmkou jsou tzv. pm odkazy) dozvme, e jste to Vy, kdo nm nvtvnka pivedl. Nvtvnk si projde n e-shop a rozhodne se provst objednvku v hodnot 2 300,- K. Na zkladn ve provize, kter in 10 nebo 15% Vm ppeme na V et 230 resp. 345,- K.

Pklad 2:

Na svm blogu napete lnek o asenkch a rtnkch a jako bonus nabdnete teni monost zakoupit asenku AVON. Samozejm pidte tedy partnersk odkaz na asenky AVON na naem e-shopu. Tento odkaz opt mus obsahovat ID (pokud nemte schvlen pm odkazovn z Vaeho blogu). Nvtvnk si u ns vybere asenku a nkter dal vrobky pro len nap. v celkov hodnot 500,- K. Vy tedy opt zskvte provizi ve vi 50,- respektive 75,- K za tuto objednvku.

Z na zkuenosti maj "skryt" odkazy obsaen v textu oproti klasickm reklmnm bannerm mnohem vt innost a tak psob na tene mnohem dvryhodnji.

Kolik si ve Vae partnerskm programu vydlm?

Ve vdlku v naem partnerskm programu zvis hlavn na Vs. Samozejm je zde nkolik faktor, kter vsledky ovlivuj, jako nap. nvtvnost Vaich strnek nebo zpsob propagace. Ve vdlku me doshnout i nkolik tisc (horn hranice nen stanovena!)

Jak probh spoluprce?

Spoluprce probh na zklad tzv. "Smlouvy o zprostedkovn" - pro osoby bez L nebo na zklad vystaven faktury ze strany partnera - podnikatele. K dispozici mte svou partnerskou sekci, ve kter naleznete informace k spn propagaci, reklamn materily a odkazy, daje o vdlku a statistiky, kter Vm pomohou vyut monosti programu na maximum.

Jak tedy zat?

K tomu, abyste zapoali spoluprci, sta jen provst registraci do programu a vykat na Vae schvlen administrtorem. Vce informac a asto kladen dotazy naleznete Online-AVON.cz" href="http://www.online-avon.cz/partnersky-program/" target="_blank">na strnkch naeho partnerskho programu. Pokud mte zjem provst ihned registraci, pejdte na Online-AVON.cz" href="http://www.online-avon.cz/affiliate/affiliates/signup.php" target="_blank">strnku s registranm formulem.

Potebujete poradit, mte obavy nebo Vm chyb zkuenosti?

Kontaktujte ns, rdi Vm poradme a pomeme. Nevhejte ns kontaktovat na partners@online-avon.cz nebo ICQ 374-385-419


Související èlánky k èlánku Vydlejte si s nmi v partnerskm programu!


Anketní otázka: Mte zkuenost s proviznmi programy?


Pøidejte komentáø











K tomuto èlánku nejsou žádné komentáøe

TOP3 akce e-shopu

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 48 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 54 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail

ada:


Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 0 on MySQL result index 60 in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/vytvorurldetailu.php on line 14

Warning: getimagesize(http://www.online-avon.cz/images/produkty/produkty/_thumb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /mnt/data/accounts/p/pavlapavlistik/data/www/blog/fce/upravitnahledmensi.php on line 5

obsah:

...


Vae cena: ,- K
detail